Nieuws

Alpha Fysiotherapie en Adviseur Arbeid & Gezondheid


Alpha Fysiotherapie op de Daltonlaan 400 Utrecht biedt u de mogelijkheid om in uw bedrijf gebruik te maken van een Adviseur Arbeid & Gezondheid. Hij is er voor u, werkgever of werknemer als het eerste aanspreekpunt, preventief en bij verzuim en re-integratieprocessen. Als Adviseur Arbeid en Gezondheid draagt hij bij aan het bewust worden én veranderen van gedrag in alle lagen van de organisatie. Hij spart onder andere met HR, leidinggevende en medewerkers. Hierin maakt hij de inschatting over de te nemen stappen volgens de Nederlandse wet- en regelgeving.

De adviseur Arbeid & Gezondheid is verantwoordelijk voor zijn eigen casemanagement en houdt zich naast verzuimbegeleiding bezig met preventie en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Het betreft bijvoorbeeld het bevorderen van vitaliteit, maar ook het maken van een werkplekanalyse. Hij is geïnteresseerd in u als klant en in uw bedrijfscultuur. Hij is daarom regelmatig bij u aan het werk en komt daardoor in contact met diverse sectoren. Elke dag is veelzijdig en anders. Het vraagt van hem stressbestendig te zijn en zijn focus te houden. Het is een zelfstandige rol, maar uiteraard werkt hij niet volledig solistisch. In de praktijk werkt hij graag samen met andere disciplines waaronder de Fysiotherapeuten van Alpha Fysiotherapie aan de Daltonlaan.

Korte lijntjes betekent snelle doelgerichte interventies. Het plan van aanpak wordt met u samen gecreëerd. Wat heeft u op dat moment nodig?  Een werkplekanalyse? Coaching voor het inzichtelijk maken van uw drijfveren? Het uitgangspunt van de benadering van de Adviseur is “positieve gezondheid”. Onze adviseur Arbeid & Gezondheid is nieuwsgierig naar wat mensen beweegt of niet beweegt om stappen te zetten, waardoor het leven als plezieriger ervaren kan worden, zowel privé als op het werk. Een goede motivatie helpt mensen in hun kracht te zetten en daarmee ziekteverzuim te voorkomen of doelgericht te kunnen re-integreren bij verzuim. Daar kan hij en Alpha fysiotherapie u mee helpen.

Bent u geïnteresseerd in wat onze adviseur Arbeid & Gezondheid voor u als werkgever of werknemer kan betekenen, neem dan gerust contact op met Alpha Fysiotherapie Daltonlaan 400, 3584 BK Utrecht | Telefoon: 030 782 0977 | www.alphafysiotherapie.nl en vraagt u naar Olger Leenders.

Terug