Nieuws

Samenwerking kantorenpark Rijnsweerd & Sportivate


Mijn naam is Ethan van Zwol, werkzaam bij Sportivate en vanuit deze organisatie (onder andere) verantwoordelijk voor het ‘in beweging’ krijgen van Kantorenpark Rijnsweerd! Een aantal van jullie zal mij al eens hebben gesproken. O.a. andere naar aanleiding van de resultaten van het onderzoek rondom ‘Rijnsweerd in beweging’  bieden wij de kantoren op Rijnsweerd dé mogelijkheid om te starten met laagdrempelig bewegen. Maar liefst 61% van jullie heeft aangegeven vaker te willen bewegen met collega’s... lets play!

Hoe gaat dat in zijn werk? Wij dagen jou uit! Fitaliteit met de F van Fun op het sportiefste kantorenpark van Midden-Nederland! Even gezamenlijk die koppies leeg maken, fris de dag starten of juist een energiek intermezzo gedurende de dag en het belang van gezondheid en fitaliteit benadrukken bij ál jouw medewerkers?!

Sportivate tovert jouw bedrijf, meeting en/of borrel binnen no-time om tot één groot toneel van verschillende spellen, en daagt al jouw medewerkers op een gezonde manier uit. Geen voorbereidingen nodig; iedereen kan meedoen op zijn/haar niveau en we kunnen het op iedere locatie en in elke ruimte spelen. ‘Bewegen zonder zweten’ is ons credo, maar dat betekent niet dat we stil staan ?

Wij bieden activiteiten die bijdragen aan verbinding en al onze activiteiten stimuleren laagdrempelig bewegen voor iedereen. In deze setting doorbreken wij de geijkte patronen, vaste groepjes, schudden afdelingen op en mixen alles lekker door elkaar. Wij bieden spellen vol met uitdagingen waarbij plezier, onderlinge verbondenheid en samenwerking in een nieuw daglicht komen te staan.

Graag kom ik een keer bij jullie langs om de mogelijkheden door te nemen, en licht ik concreet e.e.a. toe. Dankzij een stimulerende bijdrage vanuit Stichting Kantorenpark Rijnsweerd kunnen we ongetwijfeld snel schakelen, ik kijk ernaar uit!

Terug