Nieuws

Nieuwe gebiedsmanager kantorenpark Rijnsweerd


Vanaf januari 2024 heeft Stichting Kantorenpark Rijnsweerd een Gebiedsmanager aangesteld in de persoon van Christian de Wit. Hij stelt zich hieronder graag aan u voor:

Wat bijzonder dat, na een selectieprocedure door het SKR-bestuur, ik eind december de mededeling kreeg dat de keuze op mij gevallen was. En wat een mooie uitdaging is er uitgevraagd!

Mijn naam is Christian de Wit en naast de rol van Gebiedsmanager Kantorenpark Rijnsweerd ben ik bedrijfsleider van een Parkmanagementorganisatie. Samen met mijn gezin woon ik in Geldermalsen op ca. 25 autominuten van het Kantorenpark. De stad Utrecht is voor mij een bekende gemeente, want in de periode 2006 tot 2008 was ik hier al werkzaam. Mijn expertise ligt onder andere op de vlakken inrichting en gebruik buitenruimte, organisatie en community management en die wil ik graag inzetten voor het Kantorenpark. Afgelopen weken ben ik vooral bezig geweest met het verkennen van alle informatie die er is en ben ik begonnen met het introduceren van mijzelf bij diverse stakeholders. Dat zal de komende maanden nog een belangrijk deel van mijn tijd innemen.

Voor Kantorenpark Rijnsweerd liggen er diverse uitdagingen waar ik graag mijn tanden in zet. Zo wordt momenteel het Ambitiedocument dat in 2018 is opgesteld, omgezet naar een Masterplan. Dit wordt grotendeels de werkagenda waar ik als Gebiedsmanager met de stakeholders in en van het Kantorenpark mee aan de slag mag gaan. En om de ambitie meteen stevig neer te zetten, is het ook mijn doel dat Rijnsweerd hét Toekomstbestendige Kantorenpark van Nederland wordt. Daarin is betrokkenheid van eigenaren en gebruikers cruciaal, dus is de inzet op community vorming ook een speerpunt voor mij als Gebiedsmanager. Doet u mee!

Door de unieke ligging van Kantorenpark Rijnsweerd tussen stad en Universiteit zijn onderwerpen als representativiteit, functiemenging, mobiliteit en bereikbaarheid naast veiligheid en dergelijke altijd lopende onderwerpen waar aandacht voor nodig is. Al met al een omvangrijke, maar uitdagende job die voor mij ligt en die ik graag, samen met de SKR-organisatie en het bestuur, aan ga.

Graag maak ik binnenkort kennis met u als eigenaar, gebruiker of stakeholder van Kantorenpark Rijnsweerd!

Christian de Wit is te bereiken via:  

Terug