Nieuws

Stand van zaken woningbouw Archimedeslaan


Het terrein rondom het voormalig schoolgebouw aan de Archimedeslaan 16 wordt herontwikkeld. Naast woningbouw komt er een supermarkt, kleinschalige horeca en zorgvoorzieningen. We willen er een groene en levendige omgeving van maken met ruimte voor spelen, recreëren en ontmoeten. Tijdens een informatiebijeenkomst zijn bewoners eind 2018 geïnformeerd over de plannen voor de ontwikkeling van dit gebied. Intussen zijn er door ontwikkelaar Kondor-Wessels Projecten, in samenwerking met de gemeente, stappen gezet en komt de uitvoering dichterbij. Wat is er gebeurd in de afgelopen jaren? Wat is er gedaan met de aandachtspunten, feedback en suggesties van bewoners na de vorige bijeenkomst? U hoort het tijdens een bijeenkomst in september. De uitnodiging volgt na de zomer.

Programma bewonersbijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst krijgt u een toelichting op belangrijke aanpassingen van de plannen naar aanleiding van opmerkingen vanuit bewoners in 2018. We presenteren het (aangepaste) plan en het proces. Ook zullen we ingaan op een eventuele tijdelijke invulling. Daarna gaan we met elkaar in gesprek over het gepresenteerde plan en is er ruimte om vragen te stellen en te reageren.

Vragen en informatie

Een eerste impressie van de plannen vindt u op de website www.archimedeskwartier.nl Vragen over het project kunt u mailen naar
Heeft u andere vragen over uw wijk of buurt, neem dan contact op met wijkbureau Oost (gemeente) via
 

Terug