Nieuws

Actualiteiten Mobiliteit via GoedopWeg


Namens GoedopWeg zijn er de volgende mededelingen inzake mobiliteit:

  • Grijp je kans om jullie organisatie in het zonnetje te zetten via de verkiezing "Award Beste Hybride Werkgever van het Jaar”: https://zowerkthet.nl/award-2022. Welke werkgever faciliteert het dit jaar het beste voor haar werknemers? Je kan als medewerker je werkgever nomineren (tot 31 mei) en je maakt dan kan op een mooie e-bike. Maak deze landelijke verkiezing bekend onder je medewerkers. 
  • Goedopweg heeft het platform verkeersverwachtingen.nl gelanceerd. Hier is informatie te vinden over wegwerkzaamheden in de regio Utrecht die voor files, opstoppingen, omleidingen en vertragingen kunnen gaan zorgen. Om de reiziger en bewoner een handje te helpen, biedt het platform ook slimme reisopties die zijn afgestemd op de reisbehoeften. Het doel van het platform is om andere manieren van reizen en/of werken te stimuleren.
  • Op 31 mei staat er een bedrijfsbezoek bij a.s.r. gepland met als thema: 'Het laadplein van vandaag'. Namens a.s.r. nodigen we alle werkgevers en geïnteresseerden van het Utrecht Science Park, Rijnsweerd en Bunnik uit voor een rondleiding over het nieuwe laadplein. Een uitgelezen kans voor iedere werkgever die bezig is of gaat met elektrisch rijden en laadpalen! We sluiten de middag af met een hapje en een drankje. Aanvang -  15.00 - Borrel - 16.30 Archimedeslaan 10, Rijnsweerd Utrecht. Aanmelden bij .  

 

 

Terug