Nieuws

Veiligheid in de donkere dagen


- Laat niets in uw auto liggen. Als van buitenaf zichtbaar is dat er niets in de auto ligt hoeft de ruit niet ingeslagen te worden om te kijken of er toch iets ligt. Dashboardkastjes open, kofferbak zichtbaar. 

- Is er op het terrein van uw bedrijf verlichting stuk, laat het meteen weten aan de veantwoordelijke. Een goed verlicht terrein schrikt af.

- Is er openbare verlichting stuk, meld het aan de gemeente! Betreft het een lantaarnpaal? Elke lantaarnpaal heeft een eigen nummer op de paal staan, geef dit door. 

- Ziet u iets wat u niet vertrouwt, meld het aan de politie: 0900-8844. Of geef het door per mail aan de wijkagent . Bij spoed belt u uiteraard 112. 

- Informeer elkaar, mogelijk kunt u met uw collega's een whatsappgroep vormen zodat onveilige informatie snel onderling bekend is. 

- Doe altijd aangifte! En meld het ook aan de parkcoordinator Rijnsweerd. Alleen dan hebben we een goed overzicht over wat er in het gebied gebeurd en kunnen we in het veiligheidsoverleg maatregelen bespreken. Ook zijn er diverse camera's aanwezig op Rijnsweerd, bij een snelle melding kan beeld bekeken worden dat, indien relevant, veilig gesteld kan worden voor de politie. 

 

Terug