Nieuws

Contact met de gemeente Utrecht


Om Utrechtse ondernemers beter van dienst te zijn en het makkelijker te maken om contact met ons op te nemen heeft de gemeente Utrecht een speciaal nummer voor ondernemers in het leven geroepen. 

Utrecht is een ondernemende stad. We vinden het belangrijk om ondernemers goed van dienst te zijn.

Daarom riepen we u dit voorjaar op met ons ideeën te delen ter verbetering van onze dienstverlening aan ondernemers. Het idee Whatsapp voor ondernemers is nu uitgevoerd. En meer!

Whatsapp: 06 220 98 478

 

Chatten met de gemeente

Live Chat

Voor ondernemers die graag live willen chatten met de gemeente is er op de website www.utrecht.nl/ondernemen ook een chatfunctie toegevoegd.

Bellen met de gemeente
Ondernemers die toch liever willen bellen kunnen via 14 030 in het keuzemenu contact met ons opnemen door te kiezen voor ‘ondernemers’. 
Op deze manier komen zij sneller in contact met het Klantcontactcentrum en via hen met de juiste afdeling.

Dit nieuwe aanbod in de dienstverlening aan ondernemers, testen wij een half jaar. We bekijken of het voorziet in uw behoefte.

Slim Melden Utrecht App
Wist u dat we nu ook een App hebben waarmee u snel een melding kunt doen van iets wat kapot, vies of onveilig is?  Slim Melden Utrecht kunt u downloaden in de Google Play Store of via de App store.

Heeft u nog meer ideeën om de dienstverlening te verbeteren. Laat het ons weten via Whatsapp, chat, e-mail of telefoon of  deel uw verhaal via datkanbeter@utrecht.nl.

 

 

 

 

Terug