Nieuws

Nieuwe wintersfeerverlichting op kantorenpark Rijnsweerd


Sinds december is er nieuwe wintersfeerverlichting gekomen op kantorenpark Rijnsweerd. De eerdere wintersfeerverlichting sierde in vorige jaren de boomtakken rondom de vijvers op de Euclideslaan en Daltonlaan en de bomen bij de kruising Pythagoraslaan-Archimedeslaan.

Wegens regelmatig benodigde snoei van de bomen door de gemeente, de kap van dode bomen op de Daltonlaan en door baggerwerkzaamheden in de vijvers is die verlichting helaas verloren gegaan. Wel hebben we 3 jaar lang kunnen genieten van die feeërieke sfeer in de donkere wintermaanden.

Voor een langduriger en duurzamere oplossing is nu gekozen voor verlichte boomkorven op de Boylelaan, Varrolaan en aan weerszijden van de vijver op de Euclideslaan. Omdat veel bomen rondom de vijver op de Daltonlaan van erg slechte kwaliteit zijn en op de nominatie voor bomenkap staan, is op die locatie gekozen voor een verlichte kunstboom die op het brugje midden op de vijver is geplaatst. De nieuwe wintersfeerverlichting is mogelijk gemaakt met gelden uit Ondernemersfonds Utrecht en brandt van 07.00-10.00 uur in de ochtend en van 15.00-22.00 uur in de middag/avond.

Een sfeerimpressie:

Terug