Vuelta Holanda evenement

Vuelta Holanda evenement


20 augustus 2022 om 14:30 uur
Op zaterdag 20 augustus vindt de 2e etappe van La Vuelta Holanda plaats in Utrecht en fietst een peloton met internationale toprenners door kantorenpark Rijnsweerd (over de Pythagoraslaan en de Archimedeslaan). Vanaf dit punt wordt ook de sprint getrokken richting de finishlijn op het Utrecht Science Park.

Dit unieke, internationale wielerevent willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom organiseert St. Kantorenpark Rijnsweerd een mooi Vuelta-evenement op de hoek van de Boylelaan, Newtonlaan en Euclideslaan. Het is een leuk uitje voor uw medewerkers en hun familie, want er wordt o.a. een sport- en spelprogramma aangeboden en onder het genot van een hapje en drankje kan de gehele etappe ook via grote schermen gevolgd worden.

St. Kantorenpark Rijnsweerd biedt de op het kantorenpark gevestigde ondernemingen en organisaties graag de gelegenheid om aan dit evenement, dat gehouden wordt tussen 14.30-17.30 uur, mee te doen! Bij voorinschrijving zijn de kosten 20 euro per persoon. Daarvoor wordt het volgende geboden: drank vrij, bon voor een snack naar keuze en voor kinderen ijs en limonade vrij. 

Als u namens uw organisatie medewerkers of gasten wilt laten deelnemen aan dit bijzondere evenement, vernemen wij dit graag voor 10 augustus a.s. per e-mail aan:  Vermeld daarin s.v.p. hoeveel personen u wilt voorinschrijven. We zullen u vervolgens een factuur sturen voor het opgegeven aantal. 

Dit evenement wordt georganiseerd en gefaciliteerd door st. Kantorenpark Rijnsweerd i.s.m. Ondernemersfonds Utrecht. 

Voor meer informatie:  [comment]
Telefoon:  [rooster_phone]
e-mail: