Nieuws

Zonnepanelen op uw bedrijfsdak?


Dinsdag 24 november jl. is het Zonnepact 'zon op je dak' gelanceerd door een groot aantal instanties, die ondernemers kunnen helpen met het gehele proces rondom zonnepanelen op het bedrijfsdak. In dit filmpje legt wethouder Lot van Hooijdonk uit hoe.

Veel Utrechtse ondernemers zijn goed op weg. Op 10% van de Utrechtse bedrijfsdaken liggen inmiddels zonnepanelen. We willen het ondernemers nog makkelijker maken om te profiteren van zonne-energie. Daarom is er vanaf nu het Zonnepact waarin we u, samen met andere organisaties, steunen in het proces. Bijvoorbeeld met een zon-op-dak-scan en bij het aanvragen van SDE-subsidie. Bekijk het aanbod hier.

Partners in het Zonnepact zijn Stichting Bedrijvenkring Oudenrijn, EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven (ECUB), Energiefonds Utrecht, Businessclub De Wetering-Haarrijn, Ondernemersvereniging Nieuw Overvecht, MKB-Utrecht, Stedin, Parkmanagement Lage Weide, Buurtstroom Energie-U U.A., Soft Energy BV., Provincie Utrecht, Zoncoalitie, Rabobank, Energieke Regio, Economic Board Utrecht (EBU), Business Eiland Utrecht en Kantorenpark Rijnsweerd

Laat de zon nu maar komen!

Terug